Eigentijds wonen met uitzicht op weiland

Straatman interieurarchitectuur is voor deze woning ingeschakeld op het moment dat er al gebouwd werd door de hoofdaannemer. Er konden dus nog wat aanpassingen in de indeling van de woning worden gedaan.

De wand van de haard is bekleed met donkerbruin leer, net als de zijde van de wand aan de kant van de eethoek. De langwerpige verticale doorkijkhaard leidt het oog vanuit de moderne zithoek met erker, door de aangrenzende eetkamer, de tuin, helemaal naar het weiland dat achter het huis ligt.

Deze keuken is voorzien van een kookschiereiland met stoere zwartlederen barkrukken aan een houten blad voor het bargedeelte. De tot aan het plafond grenzende achterwand heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder een wijnklimaatkast.

Aan de masterbedroom grenst een chique ruimte met kledingwanden, uit­gevoerd in hetzelfde donkere materiaal als de garderobekast in de hal en de wandmeubels in de badkamers.

Tekst: Dana Otten | Fotografie: Jurrit van der Waal

Back To Top